Rugby.ro
Scris la 23 Sep. 2007

Din nou meciuri de infarct la Cupa Mondiala. Tonga a facut un joc eroic in fata Africii de Sud, pe care a condus-o cu 10-7 la un moment dat, a revenit de la 10-27 la 22-27 si a cedat pana la urma cu 25-30, luand si bonusul. Anglia poate sa-i multumeasca lui Wilkinson pentru ca a invins Samoa, Baiatul de aur impingand practic campioana mondiala de la spate cu 24 de puncte si pase de eseu. A fost 44-22 pentru Anglia, dar englezii vor avea un meci decisiv cu Tonga pentru calificarea in sferturi, cine invinge urmand sa mearga mai departe. Tot ieri, Argentina a facut scor cu Namibia, 63-3, si este cu un pas in sferturi, avand nevoie doar de un bonus, sau de lipsa unui bonus la adversari, in meciul decisiv cu Irlanda. Astazi se joaca Australia Fiji de la ora 15:30 si, mai ales, Scotia Noua Zeelanda de la ora 18:00, meciuri pe care le puteti vedea pe TF1 la adresa "AICI LIVE TF1".
Grupa A a avut doua meciuri extrem de tari si de interesante. Anglia Samoa si Africa de Sud Tonga au aratat ca rugbyul poate produce momente de echilibru chiar si cand se infrunta echipe de top cu formatii mai slab cotate.
Africa de Sud nu se astepta sa fie chinuita de Tonga asa cum s-a intamplat ieri, insa evolutia tongalezilor a fost impresionanta. Dupa doua victorii in grupa acestia au crezut cu adevarat ca pot obtine a treia reusita.
30-25, la pauza 7-3. Va vine sa credeti ca este vorba de meciul dintre Africa de Sud si Tonga? La Cupa Mondiala? Ei bine, cei care au fost ieri pe stadionul din Lens puteau sa traiasca un moment de istorie a CM, gratie unei senzationale echipe din Tonga.
Cu 11 schimbari in echipa de start si cu seniorii pe banca de rezerve, Africa de Sud a crezut ca se poate odihni si castiga in acelasi timp. Tonga le-a dat un prim avertisment in minutul 8, penalitate a lui Pierre Hola si 3-0 pentru echipa mai slab cotata. Doua penalitati ratate de Pretorius si cateva pase gresite il transformasera deja pe acesta in inamicul public numarul 1, pentru ca era minutul 16 si Tonga ramasese la conducere. Un minut mai tarziu insa, Ruan Pienaar isi trimite un balon de urmarire, il prinde si marcheaza eseu, pe care Pretorius nu il mai rateaza. 7-3 pentru Africa de Sud, dar jocul redevine echilibrat si Tonga inscrie chiar un eseu, neacordat pentru o pasa inainte. Din nou rateaza Pretorius o penalitate, tongalezii dau un placaj care salveaza un eseu la Willemse si nimic nu merge pentru Africa de Sud. Hola rateaza si el o penalitate, asa ca la pauza tabela arata doar 7-3 pentru Africa de Sud.
Partea a doua incepe tot cu tongalezul Hola la sut, insa dropgolul sau nu gaseste tinta, dupa care vine lovitura de gratie: inaintarea tongaleza impinge si pilierul Kisi Pulu este dus in eseu! Hola transforma, asa ca Tonga avea acum 10-7. In acest moment se pare ca antrenorul White s-a saturat si trimite cavaleria pe teren. John Smit, BJ Botha, Victor Matfield, Bryan Habana si Francois Steyn intra la joc, iar acest lucru se va simti. Dupa inca o ratare a lui Pretorius, Habana are doua curse superbe, reusind sa duca Africa de Sud in pozitie de a inscrie din penalitate. Suteaza acum Francois Steyn insa pentru 10-10.
Minutul 58 pare sa fie momentul trezirii pentru Springboks. Dupa o tusa luata adversarilor, sud-africanii iau viteza si Juan Smith inscrie eseul mult dorit. 17-10 cu transformarea lui Montgomery. Minutul 63 a fost poate cel mai important al meciului. Habana sprinteaza si rezista catorva placaje succesive, paseaza la Bobby Skinstad si acesta plonjeaza in colt, insa decizia eseului merge la arbitrul video. Pana sa ia acesta o hotarare, centralul Wayne Barnes are de rezolvat o mica bataie si decide sa-i trimita pe Francois Steyn si Joseph Vaka pe banca pentru 10 minute. Eseul si acorda, iar Montgomery rateaza transformarea. 22-10 este acum scorul, dar presiunea sud-africanilor va continua. Ruan Pienaar pleaca la atac din propriul 22, dupa numeroase pase balonul se intoarce la el si inscrie un nou eseu. 27-10, pentru ca Mongromery rateaza si el transformarea.
Doua minute mai tarziu Africa de Sud ramane in 13 oameni, Bryan Habana cazand galben pentru un placaj intarziat. Imediat Tonga suteaza in terenul de tinta advers si Sukanaivalu Huganga se inalta, culege balonul si il culca in placajul lui Montgomery. Dupa nenumarate reluari se acorda eseul, netransformat. 27-15, dar forcingul celor din Tonga nu se opreste aici. Dupa doar 2 minute, Hola suteaza, Montgomery se face de ras incercand sa recupereze, Tonga pleaca la atac si Viliami Vaki inscrie eseu! 27-22 cu transformarea lui Hola si mai erau de jucat 9 minute.
Finalul a fost si el dramatic. Tonga cedeaza o penalitate exact cand nu trebuia si Percy Montgomery isi revine cand era mai mare nevoie, 30-22, dar tongalezii revin in atac. Incearca prin toate mijloacele si pana la urma se multumesc cu o penalitate care le aduce bonusul. Hola nu rateaza si este 30-25. Tonga pleaca iarasi la atac, 9 pase consecutive, Hola trimite balonul de urmarire care putea arunca stadionul in aer, insa acesta iese in tusa. Final de meci. 30-25, dar ce meci. Tonga se simte ca si cum ar fi castigat Cupa Mondiala si are de ce. Putea sa invinga Africa de Sud, un rezultat care ar fi facut inconjurul lumii.
Tot in Grupa A, meciul 2 al zilei. Anglia traieste din nou si asta este mai ales datorita Baiatului de aur Johnny Wilkinson. Meciul cu Samoa, decisiv pentru englezi, a fost castigat de campioana mondiala cu 44-22, insa echipa din Albion nu prea a convins decat la nivelul suteorului sau. A existat un moment de revenire a samoanilor in joc cand suporterii englezi au inghetat si au inceput sa se gandeasca sa-si anuleze rezervarile facute pentru meciurile din sferturi.
Meciul a inceput perfect pentru Anglia, cu un atac in minutul 2, pasa perfecta a lui Wilkinson pentru capitanul Martin Corry si eseu. Transformarea lui Johnny Boy face 7-0 si la doar 3 minute distanta acesta declanseaza carnavalul in tribunele stadionului din Nantes cu un dropgol care amintea de finala de acum 4 ani. 10-0, dar Samoa se afla si ea pe teren si dupa sarje la baioneta ale lui Tuilagi vin doua penalitati ale lui Loki Crichton care fac ca tabela sa arate 10-6. Meciul se stransese din nou, asa ca Wilkinson si-a intrat iarasi in rol, sutand pentru 13-6. Din nou Samoa ataca, dar Anglia se apara bine, ajunge in terenul advers si iarasi penalitate pentru sutul lui Wilko. 16-6 si au urmat 10 minute de joc aprig, pe contre, din care Anglia iese iarasi castigata. Un atac rapid pe treisferturi, un sut al lui Wilkinson si Paul Sackey inscrie al doilea eseu. 23-6 cu tot cu transformare si se parea ca Anglia se detaseaza decisiv. Samoa nu cedeaza insa si iarasi mizeaza pe forta lui Tuilagi si compania, ceea ce ii aduce doua penalitati consecutive, transformate perfect de Crichton. 23-12, scorul pauzei
In partea a doua a continuat duelul transformerilor, Crichton si Wilkinson marcand fiecare in debut pentru 26-15. Minutul 46 a adus spaima in tribune. Samoa ataca, talonerul Scwalger primeste un balon, il suteaza, Junior Polu il bate la sprint pe Mathew Tait si este eseu Samoa. Transformat, tabela arata acum 26-22, cu ambitii mari de partea samoana. Norocul Angliei a fost ca imediat a avut o faza de eseu, dar Cueto este scos in tusa, astfel ca a echilibrat jocul si a inceput sa-i tina pe samoani departe de propriul 22. Mai mult de 20 de minute nu s-a mai inscris, iar cel care a facut-o apoi a fost, bineinteles, Wilkinson, cu un drop. 29-22 si aici s-a rupt meciul pentru Samoa. Acelasi Wilkinson a marit diferenta la 32-22, dupa care Paul Sackey gaseste bresa si patrunde, pasa la capitanul Corry si eseu izbavitor. 39-22 dupa sutul lui Wilkinson, asa ca Anglia nu mai putea pierde. In final, Samoa a incercat sa caute eseul cu tusa la 5 metri insa nu a avut sansa, asa ca a mai marcat Anglia un eseu, prin Paul Sackey. Wilkinson rateaza pentru prima oara si meciul se incheie: 44-22 pentru Anglia.
Englezii au luat bonus si revin in upta pentru sferturi, dar trebuie sa-i multumeasca lui Wilkinson. Cu 24 de puncte, o pasa de eseu si un joc aproape perfect, acesta a tinut Anglia in meci de fiecare data si i-a dat aripi. Samoa a incercat dar nu a putut mai mult si ramane acum cu 0 puncte in grupa.
In aceasta Grupa A, Africa de Sud este calificata. Tonga si Anglia se vor infrunta intr-un meci pe viata si pe moarte pe 28 septembrie si cine castiga merge in sferturi. Interesanta situatie, nu? Campioana mondiala depinde de o victorie cu Tonga, iar sansele de a o reusi sunt de putin peste 50%.
In Grupa D s-a jucat ieri Argentina Namibia. Meci fara sanse pentru Namibia si un galop de sanatate pentru Argentina. 63-3 cu 9-0 la eseuri. Chiar daca Namibia a deschis scorul dupa 6 minute, Argentina a inscris apoi punct dupa punct si s-a dus catre o victorie categorica si catre locul 1 in grupa. Rezultatul ii pune pe argentinieni la 4 puncte in fara Frantei si la 5 in fata Irlandei. Totusi, Argentina mai are de jucat un meci cu Irlanda pentru a accede in sferturi. Sansele de a rata aceasta faza sunt insa mici, pentru ca pumele trebuie sa piarda fara sa ia bonus. In condiiile in care Argentina este singura echipa care inca nu a primit eseu la Cupa Mondiala, nici de la Franta, este greu de crezut ca Irlanda va marca 4.
Astazi se joaca alte doua partide. Australia Fiji de la ora 15:30 in grupa B si, mai ales, Scotia Noua Zeelanda, de la ora 18:00 in grupa C. Ele pot fi vazute pe TF1, iar adresa de internet unde le puteti vedea este "AICI LIVE TF1".
CUPA MONDIALA meciurile de ieri (22 septembrie)
Grupa A
Africa de Sud Tonga 30-25 (7-3)
22 septembrie
Stade Felix Bollaert, Lens
Au marcat: Pienaar, 2e, Smith, 1e, Skinstad, 1e, Pretorius, 1t, Montgomery, 1t, 1lp, Steyn, 1lp, respectiv Pulu, 1e, Hufanga, 1e, Vaki, 1e, Hola, 2t, 2lp
Arbitru: Wayne Barnes
Judecatori de margine: Paul Marks, Federico Cuesta
Arbitru TV: Malcolm Changleng
Cartonase galbene: Steyn (62), Haban (69), respectiv Vaka (62),
Africa de Sud: 15 Ruan Pienaar - 14 Ashwin Willemse, 13 Wynand Olivier, 12 Wayne Julies, 11 JP Pietersen - 10 Andre Pretorius, 9 Ricky Januarie - 8 Bob Skinstad (capt), 7 Danie Rossouw, 6 Wikus van Heerden - 5 Albert van den Berg, 4 Bakkies Botha - 3 CJ van der Linde, 2 Gary Botha, 1 Gurthro Steenkamp.
Rezerve: 16 John Smit, 17 BJ Botha, 18 Victor Matfield, 19 Juan Smith, 20 Bryan Habana, 21 Frans Steyn, 22 Percy Montgomery.
Tonga: 15 Vungakoto Lilo - 14 Tevita Tu'ifua, 13 Sukanaivalu Hufanga, 12 Epeli Taione, 11 Joseph Vaka - 10 Pierre Hola, 9 Sione Tu'ipulotu - 8 Finau Maka, 7 Nili Latu (capt), 6 Viliami Vaki - 5 'Emosi Kauhenga, 4 Paino Hehea - 3 Kisi Pulu, 2 Aleki Lutui, 1 Soane Tonga'uiha.
Rezerve: 16 Ephraim Taukafa, 17 Taufa'ao Filise, 18 Inoke Afeaki, 19 Lotu Filipine, 20 Soane Havea, 21 Isileli Tupou, 22 Aisea Havili.
Anglia Samoa 44-22 (23-12)
22 septembrie
Stade de la Beaujoire, Nantes
Au marcat: Corry, 2e, Sackey, 2e, Wilkinson, 3t, 4lp, 2dg, respectiv Schwalger, 1e, Crichton, 1t, 5lp
Arbitru: Alan Lewis
Judecatori de margine: Lyndon Bray, Alain Rolland
Arbitru TV: Bryce Lawrence
Anglia: 15 Josh Lewsey - 14 Mark Cueto, 13 Mathew Tait, 12 Olly Barkley, 11 Paul Sackey - 10 Jonny Wilkinson, 9 Andy Gomarsall - 8 Nick Easter, 7 Joe Worsley, 6 Martin Corry - 5 Ben Kay, 4 Simon Shaw - 3 Matt Stevens, 2 George Chuter, 1 Andrew Sheridan.
Rezerve: 16 Mark Regan, 17 Perry Freshwater, 18 Steve Borthwick, 19 Lewis Moody, 20 Peter Richards, 21 Andy Farrell, 22 Danny Hipkiss.
Samoa: 15 Loki Crichton - 14 David Lemi, 13 Seilala Mapusua, 12 Brian Lima, 11 Alesana Tuilagi - 10 Eliota Fuimaono-Sapolu, 9 Junior Polu - 8 Henry Tuilagi, 7 Semo Sititi (capt), 6 Daniel Leo - 5 Kane Thompson, 4 Joe Tekori - 3 Census Johnston, 2 Mahonri Schwalger, 1 Kas Lealamanua.
Rezerve: 16 Tanielu Fuga, 17 Fosi Pala'amo, 18 Justin Purdie, 19 Alfie Vaeluaga, 20 Steve So'oialo, 21 Jerry Meafou, 22 Lolo Lui.
Clasament
1. Africa de Sud 3 3 0 0 125-32 2pbonus 14puncte
2. Tonga 3 2 0 1 69-60 1pb 9p
3. Anglia 3 2 0 1 73-68 1pb 9p
4. Samoa 3 0 0 3 44-123 1pb 1p
5. SUA 2 0 0 2 25-54 0pb 0p
Meciuri jucate
8 septembrie: Anglia SUA 28-10
9 septembrie: Africa de Sud Samoa 59-7
12 septembrie: SUA Tonga 15-25
14 septembrie: Anglia Africa de Sud 0-36
16 septembrie: Samoa Tonga 15-19
22 septembrie: Africa de Sud - Tonga 30-25
22 septembrie: Anglia - Samoa 44-22
Meciurile urmatoare
26 septembrie: Samoa SUA
28 septembrie: Anglia - Tonga
30 septembrie: Africa de Sud - SUA
Grupa D
Argentina Namibia 63-3 (23-3)
22 septembrie
Stade Velodrome, Marseille
Au marcat: Albacete, 1e, Leguizamon, 2e, M Contepomi, 1e, F Contepomi, 1e, Tiesi, 1e, Corleto, 1e, eseu de penalizare, Todeschini, 1e, 1t, F Contepomi, 4t, 2lp, respectiv Schreuder, 1lp
Arbitru: Stuart Dickinson
Judecatori de margine: Simon McDowell, Carlo Damasco
Arbitru TV: Kelvin Deaker
Argentina: 15 Ignacio Corleto - 14 Hernan Senillosa, 13 Gonzalo Tiesi, 12 Manuel Contepomi, 11 Horacio Agulla - 10 Felipe Contepomi, 9 Agustνn Pichot (capt) - 8 Juan Manuel Leguizamon, 7 Juan Martin Fernandez Lobbe - 6 Lucas Ostiglia - 5 Patricio Albacete, 4 Carlos Ignacio Fernandez Lobbe - 3 Omar Hasan, 2 Alberto Vernet Basualdo, 1 Rodrigo Roncero.
Rezerve: 16 Mario Ledesma, 17 Juan Martνn Scelzo, 18 Rimas Alvarez Kairelis, 19 Gonzalo Longo, 20 Nicolas Fernandez Miranda, 21 Federico Todeschini, 22 Federico Serra Miras.
Namibia: 15 Heini Bock - 14 Deon Mouton, 13 Du Preez Grobler, 12 Corne Powell (capt), 11 Melrick Africa - 10 Tertius Losper, 9 Eugene Jantjies - 8 Tinus du Plessis, 7 Jacques Burger, 6 Michael MacKenzie - 5 Nico Esterhuize, 4 Wacca Kazombiaze - 3 Marius Visser, 2 Johannes Meyer, 1 Johnny Redelinghuys.
Rezerve: 16 Hugo Horn, 17 Kees Lensing, 18 Herman Lindvelt, 19 Heino Senekal, 20 Jurie van Tonder, 21 Morne Schreuder, 22 Piet van Zyl.
Clasament
1. Argentina 3 3 0 0 103-18 2pbonus 14puncte
2. Franta 3 2 0 1 124-30 2pb 10p
3. Irlanda 3 2 0 1 49-52 1pb 9p
4. Georgia 2 0 0 2 13-47 1pb 1p
5. Namibia 3 0 0 3 30-182 0pb 0p
Meciuri jucate
7 septembrie: Franta Argentina 12-17
8 septembrie: Irlanda Namibia 32-17
11 septembrie: Argentina Georgia 33-3
15 septembrie: Irlanda Georgia 14-10
16 septembrie: Franta Namibia 87-10
21 septembrie: Franta Irlanda 25-3
22 septembrie: Argentina Namibia 63-3
Meciurile urmatoare
26 septembrie: Georgia Namibia
30 septembrie: Franta Georgia
30 septembrie: Irlanda Argentina
CUPA MONDIALA meciurile de astazi (23 septembrie)
Grupa B
Australia Fiji
23 septembrie
Stade de la Mosson, Montpellier
Ora 14:30 (ora locala), 15:30 ora Romaniei
TV: TF1 ("AICI LIVE TF1")
Arbitru: Nigel Owens
Judecatori de margine: Christophe Berdos, Mark Lawrence
Arbitru TV: Craig Joubert
Australia: 15 Chris Latham - 14 Drew Mitchell, 13 Adam Ashley-Cooper, 12 Matt Giteau, 11 Lote Tuqiri - 10 Berrick Barnes, 9 George Gregan (capt) - 8 Wycliff Palu, 7 Phil Waugh, 6 Rocky Elsom - 5 Dan Vickerman, 4 Mark Chisholm - 3 Guy Shepherdson, 2 Stephen Moore, 1 Matt Dunning
Rezerve: 16 Adam Freier, 17 Greg Holmes, 18 Hugh McMeniman, 19 Stephen Hoiles, 20 Sam Cordingley, 21 Scott Staniforth, 22 Julian Huxley
Fiji: 15 Norman Ligairi - 14 Vilimoni Delasau, 13 Maleli Kunavore, 12 Seremaia Bai (capt), 11 Isoa Neivua - 10 Waisea Luveniyali, 9 Jone Daunivucu - 8 Jone Qovu, 7 Aca Ratuva, 6 Netani Talei - 5 Ifereimi Rawaqa, 4 Isoa Domolailai - 3 Henry Qiodravu, 2 Vereniki Sauturaga, 1 Alefoso Yalayalatabua
Rezerve: 16 Bill Gadolo, 17 Jone Railomo, 18 Wame Lewaravu, 19 Sisa Koyamaibole, 20 Mosese Rauluni, 21 Gabiriele Lovobalavu, 22 Seru Rabeni
Clasament
1. Australia 2 2 0 0 123-5 2pbonus 10puncte
2. Tara Galilor 3 2 0 1 134-67 2pb 10p
3. Fiji 2 2 0 0 64-47 2pb 10p
4. Japonia 3 0 0 3 52-198 1pb 1p
5. Canada 2 0 0 2 33-71 0pb 0p
Meciuri jucate
8 septembrie: Australia Japonia 91-3
9 septembrie: Tara Galilor Canada 42-17
12 septembrie: Japonia Fiji 31-35
15 septembrie: Tara Galilor Australia 20-32
16 septembrie: Fiji Canada 29-16
20 septembrie: Tara Galilor Japonia 72-18
Meciurile urmatoare
23 septembrie: Australia Fiji
25 septembrie: Canada Japonia
29 septembrie: Australia Canada
29 septembrie: Tara Galilor Fiji
Grupa C
Scotia Noua Zeelanda
23 septembrie
Murrayfield, Edinburgh
Ora 16:00 (ora locala), ora 18:00 in Romania
TV: TF1 ("AICI LIVE TF1")
Arbitru: Marius Jonker
Judecatori de margine: Paul Marks, Dave Pearson
Arbitru TV: Hugh Watkins
Scotia: 15 Hugo Southwell - 14 Nikki Walker, 13 Marcus Di Rollo, 12 Andrew Henderson, 11 Simon Webster - 10 Chris Paterson, 9 Chris Cusiter 8 Dave Callam, 7 John Barclay, 6 Kelly Brown - 5 Scott Murray (capt), 4 Scott MacLeod - 3 Craig Smith, 2 Scott Lawson, 1 Alasdair Dickinson
Rezerve: 16 Fergus Thomson, 17 Gavin Kerr, 18 James Hamilton, 19 Allister Hogg, 20 Rory Lawson, 21 Dan Parks, 22 Rob Dewey
Noua Zeelanda: 15 Leon MacDonald - 14 Doug Howlett, 13 Conrad Smith, 12 Luke McAlister, 11 Sitiveni Sivivatu - 10 Daniel Carter, 9 Byron Kelleher - 8 Rodney So'oialo, 7 Richie McCaw (capt), 6 Chris Masoe - 5 Ali Williams, 4 Reuben Thorne - 3 Carl Hayman, 2 Anton Oliver, 1 Tony Woodcock.
Rezerve: 16 Andrew Hore, 17 Neemia Tialata, 18 Chris Jack, 19 Sione Lauaki, 20 Brendon Leonard, 21 Nick Evans, 22 Isaia Toeava.
Clasament Grupa C
1. Noua Zeelanda 2 2 0 0 194-27 2pbonus 10puncte
2. Scotia 2 2 0 0 98-10 2pb 10p
3. Italia 3 2 0 1 69-99 0pb 8p
4. Romania 2 0 0 2 18-66 1pb 1p
5. Portugalia 3 0 0 3 28-195 0pb 0p
Meciuri jucate
8 septembrie: Noua Zeelanda Italia 76-14
9 septembrie: Scotia Portugalia 56-10
12 septembrie: Italia Romania 24-18
15 septembrie: Noua Zeelanda - Portugalia 108-13
18 septembrie: Scotia Romania 42-0
19 septembrie: Italia Portugalia 31-5
Meciurile urmatoare
23 septembrie: Scotia Noua Zeelanda
25 septembrie: Romania Portugalia
29 septembrie: Noua Zeelanda - Romania
29 septembrie: Scotia Italia
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Rating:
Nota:
5
din 5
- 1 vot.
Articole similare

29 Ian. 2015
Castigatorii Turneului celor 6 Natiuni, vor cuceri un trofeu nou la finala din 21 Martie.
Noul trofeu este desenat si realizat de catre unul dintre cei mai mari bijutieri in argint, Thomas Lyte. Acesta este doar al doilea model de trofeu , din 1883 pana astazi, dedicat celui mai mare...

07 Nov. 2014
Weekend plin de rugby: Meciurile test in care echipele isi testeaza angrenajul pentru Cupa Mondiala.
Sambata, 8 noiembrie, Noua Zeelanda va testa forta Angliei pe Twickenham. Tot atunci, Fiji incearca sa obtina prima victorie din 8 incercari, iar Philipe Saint-Andre stie ca nu isi poate permite asta...

25 Oct. 2013
Cronica etapei a 6-a din Aviva Premiership
O noua etapa interesanta se va desfasura in acest weekend in Aviva Premiership. Balul il va deschide Bath, in aceasta seara jucand contra celor de la Gloucester, urmanda ca duminica, in incheiere sa...

19 Oct. 2013
Rugby-ul din Romania prea scump pentru televiuziunile noastre
"Lupii Bucuresti" joaca astazi cea de-a doua partida din grupele Amlin Challenge Cup 2013 si spre dezamagirea fanilor din Romania, nici aceasta partida nu va fi transmisa la TV.
Newsletter GRATUIT
Aboneaza-te la newsletterul Rugby.ro si primeste ultimele noutati pe email.

10 Aug. 2017
Agenda iubitorului de rugby

10 Aug. 2017
Dinamo cu 14 noutati

08 Aug. 2017
Start in campionatul national de rugby 7

06 Aug. 2017
Timisoara Saracens spre San Mames

06 Aug. 2017
Crusaders al optulea titlu in Super Rugby