Victorie cu bonus pentru Carcassonne
Scris la 10 Mar. 2017

​Carcassonne si-a depasit conditia de echipa modesta, din sezoanele trecute, iar acum, mai ales dupa bonusul ofensiv notat aseara, se gandeste la participarea in play-off-ul de promovare. Carcassonne a urcat pe locul 7, cu un total de 59 de puncte. Carcassonne a marcat patru eseuri contra lui Biarritz, fara sa primeasca vreunul.
​Restul meciurilor din etapa se disputa diseara, de la ora 21.00, respectiv duminica.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Rating:
Nota:
4.25
din 5
- 4 voturi.
Articole similare

13 Iul. 2017
Patru transferuri la Timisoara
Campioana en-titre, Timisoara Saracens a raportat deja patru importante transferuri, in vederea abordarii noului sezon. In trupa banateana urmeaza sa joace fundasul Luke Samoa si centrul John...

24 Iun. 2017
Garnitura la Romania - Brazilia
Cele doua componente pentru meciul Romania - Brazilia, care va avea loc azi, de la ora 19.00, pe Arcul de Triumf: Componen?a celor dou? echipe: România: 1. Ionel Badiu (Carcassonne), 2. Andrei...

17 Iun. 2017
Garnitura Stejarilor pentru meciul cu Canada
La noapte, la ora 00.00, la Edmonton, in Canada, va avea loc jocul test dintre reprezentativele Canadei si Romaniei. Partida va fi transmisa in direct pe postul Dolce Sport, dar si pe platforma online...

10 Iun. 2017
Japonia - Romania 33-21 intr-un meci test
Echipa nationala de rugby a Romaniei a pierdut primul meci test al turneului de vara, la Kumamoto, in Japonia, cu scorul de 33-21 (23-9). ?Baietii nostri au acuzat oboseala sezonului, intrand mai greu...
Newsletter GRATUIT
Aboneaza-te la newsletterul Rugby.ro si primeste ultimele noutati pe email.

10 Aug. 2017
Agenda iubitorului de rugby

10 Aug. 2017
Dinamo cu 14 noutati

08 Aug. 2017
Start in campionatul national de rugby 7

06 Aug. 2017
Timisoara Saracens spre San Mames

06 Aug. 2017
Crusaders al optulea titlu in Super Rugby